За нас 2017-06-22T10:59:47+00:00

За нас

„КЛИМА КГ” ЕООД e специализирана в областта на вентилационната, климатичната и отоплителна техника. Фирмата притежава собствено производство за направа на вентилационни елементи от поцинкована ламарина и вентилационно оборудване – въздуховоди, филтри, шумозаглушители, вентилационни, фасадни и подвижни жалузийни решетки, вентилаторни боксове, енергоспестяващи блокове, смукателни кухненски чадъри, електрически калорифери и др. Производствената база е оборудвана с модерни и съвременни машини, което гарантира реализирането на висококачествена продукция на конкурентни цени. „Клима КГ“ разполага със специализирани звена за монтаж на вентилационни, климатични, отоплителни, ВиК, спринклерни и електроинсталации, както и със сервизна група за поддръжка.

Нашият екип

Висококвалифицираният персонал на фирмата ни се състои от млади инженери и специалисти в областта на топлотехниката. Ние винаги се стремим да намери оптимално решение според изискванията на клиентите.

Гаранционно обслужване

За да гарантираме безпроблемната работа на Вашата инсталация, проектирана и изградена от нас, ние предлагаме гаранционно обслужване.

Имате нужда от вентилационна, климатична или отоплителна техника?

Свържете се с нас